середа, 25 березня 2015 р.

Шановні батьки та учні 10 - А класу
Рада привітати Вас на нашому класному блозі.
 Сторинки віртуального щоденника  будуть наповнюватись корисної інформацієї для учнів та батьків. Пропоную робити це разом !
З повагою класний керівник Сафроненко Олена Львівна










5 коментарів:

  1. Блог справжньої Жінки! Усе зроблено зі смаком, усвідомленням того,що саме автор прагне реалізувати розміщеною на блозі інформацією! Творчих злетів та натхнення! І нехай у Вас у душі завжди квітнуть чарівні троянди!

    ВідповістиВидалити
  2. Чудова робота! Стільки квітів!

    ВідповістиВидалити
  3. Как родительнице ребенка, который учиться в Вашем классе, интересно посетить этот блог и отметить в нем полезную информацию. Этот блог - зеркало школьной жизни нашего лучшего класса!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую за блог! Сучасне життя спонукає до урізноманітнення та обновлення форм спільної роботи з батьками. Блог класного керівника - одна з форм роботи з дітьми та батьками . Використання різних форм і методів, залучення батьків до співпраці, творчість педагогів, дипломатичність – запорука успішної взаємодії колегіуму та родини. Якщо є взаємозв’язок - тільки тоді батьки йтимуть до школи зі своїми радощами і сумнівами, стають єдиним колективом, завжди допоможуть і підтримають педагога. Бажаю успіхів!

    ВідповістиВидалити